Xuzhou Chuancheng Glassware Co., LTD. mangrupikeun perusahaan korporat anu khusus dina karajinan produksi botol kaca, téknologi motong, produk kaca borosilikat tinggi. Perusahaan nganggo cai anu gampang, darat sareng angkutan udara, caket ka palabuan Lianyungang. Kami gaduh 5 jalur produksi otomatis sareng 20 jalur buatan, anu tiasa ngahasilkeun 2,8 juta botol sadinten. Staf anu tos aya perusahaan kami langkung ti 500, kalebet 28 staf teknis senior anu berpengalaman sareng 15 patugas pamariksaan kualitas. Pausahaan kami salawasna miluan jasa, jujur ​​damel, Teras ningkatkeun, Kualitas tiheula, Parangko pelanggan.

maca deui
nempo sadayana