Pickle Pot

Katerangan Singkat:

Sampurna pikeun masak sareng bahan bakar sapertos pasta, penne, kacang garing, sangu, sa'ir, krupuk, jajan, kopi, tèh, kacang-kacangan atanapi pelestarian bumbu karesep, buah-buahan & sayuran sareng jams. Kaca canister dapur kami anu saé teuing pikeun fermentasi teuing.

Dahareun anu dilestarikan bakal tetep seger pisan sareng tutup udara urang sareng tutup bénsin silikon. Gelas anu jelas ngamungkinkeun anjeun ningali naon-naon di jero na kumaha kadaharan anu dilestarikan aya kamajuan.

Sakabéh jar digawe tina bahan kelas dahareun, awét sareng tiasa dianggo deui, bersih sareng henteu beracun, moal ngajeungitkeun bahan kimia anu ngabahayakeun kana katuangan atanapi nyerep rasa saatos sababaraha kagunaan.


Jinis Produk

Produk Tag

Saé kanggo Pangaléngan - Sampurna pikeun ngajaga sareng pangaléngan peminat; jar kancing ieu ngawangun sareng ukuran pikeun pengaléngan acuk homemade, peach, paprika, jam, jellies, dijagaan, saos tomat, salsa, kaldu sareng seueur deui deui.
Saé kanggo Panyimpen - Panyimpen édik sareng tiasa dianggo deui tina katuangan garing sareng jajan sapertos gula, sangu, oats, tipung, pasta, cookies, krupuk, sareng permen. Tutup udara udara mangrupikeun lisan sareng plastisol bébas bpa pikeun segel anu ketat anu ngajaga katuangan seger sareng manjangkeun kahirupan batur. Jar jar ogé mangrupikeun alat organisasi anu saé pikeun barang-barang bengong anu anjeun simpen kalayan cara anu gampang.
Mulut Biasa - Beungeut diaméterna 2 inci inci ngagampangkeun nempatkeun buah sareng sayuran sapertos beets sareng tomat kana paré. Bukaan anu lega ngamungkinkeun aksés gampang kana handapeun jar kanggo beberesih anu gampang sareng tuntas ku leungeunna nganggo bolu.
Kualitas Gelas - didamel ku gelas jeruk soda berkualitas tinggi anu tahan retakan sareng pegat. Gelas urang mangrupikeun mesin pencuci piren aman sareng gelombang mikro aman tanpa tutup. gelas kaca ieu mangrupikeun 100% dahareun anu aman sareng gratis pikeun neundeun dahareun séhat sareng nginum inuman.

Jelas Gelas - Unggal gelas mason digawe tina kristal jelas, gelas anu teu najis pikeun mastikeun pisibilitas pangluhurna kamungkinan ngamungkinkeun anjeun gampang tingali kendi kontén sareng nangtukeun naha aranjeunna manja. Kendi halus ieu ogé kanvas anu sampurna pikeun nghias ku hiasan pikeun seni sareng karajinan, nikmat kawinan sareng pésta, sareng proyék DIY anu sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras: