Jarum Jarum Crystal sareng Lid, Bébas Kaca Panyimpen Dahareun Makanan, Pot Bumbu, Peti Panyimpen Dékorasi Kreatif

Katerangan Singkat:

Jars ieu hadé pikeun nyimpen cookies, barang dipanggang, kembang, gula, corks, bal katun, sareng sadaya jajanan sareng jajanan favorit anjeun, sareng seueur deui.

Canister gelas ieu cocog pikeun lokét dapur, lemari, toko kafe sareng méja kantor.

Ukuran anu cocog tina kotak bonbon ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta pikeun candies, coklat, cookies, kacangan, trinkets bahkan permata, nambahkeun daya tarik anu pikaresepeun pikeun hiasan tabletop ogé.


Jinis Produk

Produk Tag

✿ 【GRASS CANDY DISH】 Diciptakeun tina gelas transparan anu sarwa kualitas, piring bonbon anu ditutupan anu indah ieu nangkep sareng terang pikeun pangaruh anu menak, sampurna pikeun ngahibur babaturan sareng kulawarga.
✿ 【HENTEU DESIGN HATI GAMPANG design Rarancang klasik kalayan potongan anu dipasihkeun ngajantenkeun gula-gula bowel kisaran sareng bersinar elegan. Puluhan pangobatan anjeun di jero bakal katingali saé teuing pikeun nolak. Ngubaran kulawarga sareng tamu anjeun nyeuseup ku piring méja anu mancur-mancur, ngalaksanakeun perayaan langkung saé.
✿ 【SIZE KONSEP PERFECT size Ukuran anu gampang dina kotak bonbon ngamungkinkeun anjeun nganggo éta pikeun candies, coklat, cookies, kacang, trinkets, komo perhiasan, nambahan seru pikaresep anu pikaresepeun pikeun hiasan tabletop ogé.
US 【WATE USE】 Cocog pikeun panggunaan pribadi sareng acara khusus sapertos pernikahan, resepsi, buffet, liburan sareng kumpul kulawarga, parasmanan sareng sadaya jinis pesta. Éta ogé saé ngagunakeun éta salaku kado anu pantes.
✿ 【DESEN GAMPANG】 Jar Cover Panyimpen Jarum sampurna pikeun hiasan kawinan, bumi, sareng hiasan kebon.

Jars ieu hadé pikeun nyimpen cookies, barang dipanggang, kembang, gula, corks, bal katun, sareng sadaya jajanan sareng jajanan favorit anjeun, sareng seueur deui.

Canister gelas ieu cocog pikeun lokét dapur, lemari, toko kafe sareng méja kantor.

Ukuran anu cocog tina kotak bonbon ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta pikeun candies, coklat, cookies, kacangan, trinkets bahkan permata, nambahkeun daya tarik anu pikaresepeun pikeun hiasan tabletop ogé.








  • Saméméhna:
  • Teras: