Masak Minyak saos Kaca Botol sareng tuang cangkang baja sareng stainless steel

Katerangan Singkat:

Dijieun tina gelas kualitas luhur, ningalikeun kristal kandang anu jelas, stoppers botol udara, sareng tuang spout ku lada snap pelepasan.

Dijieun tina baja stainless berkualiti tinggi sareng handap kaca, stainless steel panutup kaca awak nyegah shattering.

Palasik sareng elegan anu réstoran katingal sareng rumasa, dispenser minyak sareng cuka ngamungkinkeun gampang dikawasa tuang sareng minimal dina tumpukan.

Botol gelas kualitas luhur ieu hadé pikeun dianggo kalayan inuman cair, bahan, minyak, cuka, anggur masak, saos sareng seueur deui.


Jinis Produk

Produk Tag

matérial sagelas
warna beureum
panggunaan minyak, cuka
percetakan percetakan sutra, jsb
bentukna ngurilingan
sertifikasi SGS
MOQ 3000PCS
kapasitas 200ml, 300ml
logo logo customer ditarima
Waktos pangiriman dina 30 poé
sabungkus karton
conto 1.free fo sedia ada sample2.sample 7-10 days3.for sample design customer, fee fee is USD100-200, sample fee can refund once order Quantcan meet up with MQQ in general

MENYATIKAN OIL DAN GOLONGAN VINEGAR SET - Minyak zaitun sareng botol cuka jaket kalayan spout no top pupus pikeun masak sareng ganti baju
LUNGSAP KULIT OUR - Hatur nuhun kana desain bébas clog na, dispenser minyak zaitun ngajadikeun gampang pikeun nambihan minyak atanapi cuka kana piring naon waé! Salaku tambahan, fitur anu teu netes tina botol minyak mastikeun dapur anjeun tetep bersih.
TAMPILAN ESSENTIAL EUDENT CLEAN KITCHEN - Karét bébas BPA tuang tuang stopper tiasa dibersih ku cai anu haneut; botol kaca dispensing mangrupikeun mesin pencuci pinggan anu aman
GAMPANG VERSATILE - Éta hadé pikeun kalolobaan jinis minyak ogé cuka, saos, atanapi cai. Tamu bakal resep nganggo kapal pesiar bergaya ieu.
GOLONGAN GOLONGAN DAN GOLONGAN VINEGAR SET dina kotak kado anu ngajantenkeun pikeun nempatkeun seuri dina beungeut saha waé; naha pikeun natal, nyai rumah tangga, kawinan atanapi ulang taun, dispenser cuka balsamic bergaya mangrupikeun pilihan anu pas









  • Saméméhna:
  • Teras: