Minyak Zaitun sareng Botol Coklat

Katerangan Singkat:

Dijieun bahan kelas gelas tahan sareng stainless steel tuang spout, stainless steel sareng kaca mangrupikeun pertandingan anu sampurna, dispenser minyak zaitun urang dibina pikeun nyangking kahirupan masak anu salamet sareng séhat! Henteu aya titisan, tumpukan atanapi kacilakaan kalayan botol ieu.

Kalayan desain spout melengkung, Henteu netes, tumpah atawa kacilakaan kalayan botol-botol ieu.

Atur kapal pesiar sampurna pikeun disponser minyak zaitun sareng cuka, éta ogé saé pikeun saos, anggur masak, cabe minyak, sareng wadah cair sanésna.


Jinis Produk

Produk Tag

Rincian Gancang

Permukaan Penanganan: Pangeusian Pabrik Hot Hot: Kado

Bahan dasar: kaca Bahan Awak: kaca

Bahan kerah: Kaca Jenis Panyegel: Gampang Tutup Akhir

Anggo: Jus Tempat Asal: xuzhou

Nomer Modél: s-005 Ngaran Brand: chuancheng

Bahan: Produk Produk Dianggo: minyak

Kelir: Jelas jelas: Diadopsi Ditampi

Pembungkusan: Feature Cartor: Daur ulang

Kauntungan: Percetakan Logo Fctory: Narima Logo Customber

Sertipikat: Aplikasi SGS: Hirup Sapopoé

Pembungkusan & Pangiriman
Unit Ngajual: Item tunggal
Ukuran bungkusan tunggal: XX cm
Beurat kasar tunggal: 0,4 kg
Paket Tipe: karton / palet

warna

jelas

panggunaan

sambel, minyak

percetakan

percetakan sutra, jsb

topi

scre

sertifikasi

SGS

MOQ

1000PCS

kapasitas

300ml

logo

logo customer ditarima

Waktos pangiriman

dina 30 poé

sabungkus

karton

conto

1.free fo aya sampel

Waktos nyaoskeun waktos 7-10 dinten

3.for sample design customer, fee sample is USD100-200, sample fee can refund once order Quantcan meet up with MQQ in general

pamayaran

T / T











  • Saméméhna:
  • Teras: