Xuzhou Chuancheng Glassware Co., LTD.is mangrupakeun perusahaan pabrik anu khusus dina produksi produk botol botol, téknologi motong, produk kaca borosilikat anu luhur. Perusahaan nganggo cai anu gampang, darat sareng angkutan udara, caket ka palabuan Lianyungang. Kami gaduh 5 jalur produksi otomatis sareng 20 jalur buatan, anu tiasa ngahasilkeun 2,8 juta botol sadinten. Staf anu tos aya perusahaan kami langkung ti 500, kalebet 28 staf teknis senior anu berpengalaman sareng 15 patugas pamariksaan kualitas. Pausahaan kami teras miluan palayanan, jujur ​​damel, Terpanjangkeun, Kualitas tiheula, Parémonstrasi Pelanggan '.

Pabrik urang ngahasilkeun seueur variétas utama

Kalayan produk anu berkualitas lengkep sareng sistem manajemén kualitas ilmiah, kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur konsumén domestik sareng asing. Ti integritas anu hébat, kakuatan perusahaan sareng kualitas produk.

Naha milih Xuzhou Chuancheng Glassware Co., LTD.

pabrik ur ngahasilkeun leuwih ti 800 jenis utama: Botol gelas botol, botol sagelas, botol kaca acar, kecap, botol cuka, botol minyak zaitun, botol minyak, botol anggur, botol kaca inuman, botol kaca kaleng, botol furu, bumbu botol, buah anggur botol, kaséhatan anggur botol, jus botol, ubar botol, kopi botol, cup, botol, control glass glass, candlestick glass, glass jar, handle cup, water. Cup, botol cairan lisan, botol tea buah, botol anggur bahan, botol saos tomat, botol anggur béas, botol kosmetik, botol minyak wangi, botol minyak es, botol krim, botol budaya jaringan sareng saterasna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngolah jero produk kaca sapertos frosting, nyemprot, percetakan sutra, baking, ukiran, keramik baking, jsb.