Kacamata Kacamata Mug Klasik Tradisional

Katerangan Singkat:

Ieu set tina Bir Mug didamel tina gelas kandel anu tahan awét sareng kualitas.

Élmu tugas anu kandel, beurat sareng nanganan nolak tipping pikeun tumpahan anu langkung sithik. Bersantai di hareup televisi atanapi dina pésta sareng babaturan sareng salah sahiji wadah ieu di panangan anjeun.

Desain bodo bir Palasik Jérman ngajaga bir tiis nalika ngadeukeutan rasa sareng ambu ales kandel sareng laguna.

Saimbang sacara sampurna kalayan handap beurat pikeun nolak tipping sareng spille, ningalikeun desain klasik anu gampang tahan sareng cekap cukup pikeun dingin dina freezer - wadah ieu bakal tetep inuman anjeun tiis ka swig terakhir.


Jinis Produk

Produk Tag

Kaca Gedé ageung - Pulas modéren dina gaya stin tradisional Jerman anu bakal nambihan sophistication sareng gaya anu lega pikeun pangalaman nginum bir anjeun; ogé cocog pikeun kopi, tèh, sareng inuman sanés.
Fitur - Kaca tankard 'cecekelan ageung matak ngagampangkeun bodo sareng nginum inuman kanggo jangka panjang waktos; kapasitasna 17,25-ons ageung ngamungkinkeun anjeun pikeun langkung resep ngaraosan bir favorit anjeun dina hiji waktos; bagian handap beurat nambihan stabilitas sareng rumasa anu mewah.
Kaca Berkualitas Italia - Diciptakeun di Italia ku blowers kaca master anu tos ngahususkeun nyiptakeun sorangan pikeun nyieun kualitas gaul, kualitas gratis, gratis; tankards ieu ngagaduhan handap hiasan hijian kalayan potongan kaca anu inténsif.
Panganggo Formal sareng Santai - Kelor bir kami sampurna pikeun dianggo dina sadaya kaayaan; naha éta dina acara masak anu kasual pikeun lalajo maén bal Minggu atanapi kanggo perayaan pésta makan malam fancier, mug-daér na tiasa di iraha waé.
Parentah Kamanusaaneuneun - Kacamata tugas beurat kami gampang dicas tina leungeun sareng mesin pencuci piringan aman kanggo henteu terbatas, cuci gratis gratis, cuci, sareng siklus garing.
Ieu set tina Bir Mug didamel tina gelas kandel anu tahan awét sareng kualitas.
Élmu tugas anu kandel, beurat sareng nanganan nolak tipping pikeun tumpahan anu langkung sithik. Bersantai di hareup televisi atanapi dina pésta sareng babaturan sareng salah sahiji wadah ieu di panangan anjeun.
Desain bodo bir Palasik Jérman ngajaga bir tiis nalika ngadeukeutan rasa sareng ambu ales kandel sareng laguna.
Saimbang sacara sampurna kalayan handap beurat pikeun nolak tipping sareng spille, ningalikeun desain klasik anu gampang tahan sareng cekap cukup pikeun dingin dina freezer - wadah ieu bakal tetep inuman anjeun tiis ka swig terakhir.






  • Saméméhna:
  • Teras: