Lampu pawon Hot nyetél nyimpen wadah botol neundeun dahareun kendi nganggo tutup beusi

Katerangan Singkat:

Produk: kaca sagelas
Anggo: PRODUK OUR KITA AYA FDA DIPANGGIHAN sareng sadaya permukaan kontak dijamin aman. 100% BPA & bébas phthalate, henteu toksik, 100%
bocor aman, teu késang atanapi kondensasi, teu aya rasa logam atanapi rasa ganjil, pakéna sareng inum aman sareng beresih!
GAMPANG GOLEKTIKAN TANGGUNGJAWAB GOLEKTONGAN TUJUAN, bahan sareng interaksi manusa, Aladdin narékahan pikeun ngiringan NATURAL
sumberdaya, ngaleungitkeun limbah sareng ngirangan tapak karbon na
. Mangpaat: BOTTLE WITH PERSONALITY BEAUTIFUL anu ngagambarkeun kadeudeuh anjeun ka GAYA sareng GUNUNG jeung perhatian anjeun ka alam. Ieu mangrupikeun
pilihan pangsaéna pikeun solusi anu sustainable pikeun cicing HYDRATED pikeun kahirupan sapopoé, bumi, budak, dapur, hirup, olahraga sareng ruangan.


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran Produk

Dijual Hot 50-360ml jar dapur nyetél wadahna neundeun botol tuangeun tuangeun beusi kalayan tutup beusi

Pangmayaran

T / T, D / A, D / P, L / C, Western Union MoneyGram sareng Papal

Bahan

Awak kaca ramah émos

Bungkusan

Palet bulk anu dipak atanapi standar ékspor karton anu dipak

Sertipikat

Sértipikasi SGS, ISO9000, ISO9001 sareng sertifikasi CE

Waktos pangiriman

(1) Dina saham: dina 7 dinten saatos nampi bayaran.
(2) Ti saham: 25 ~ 35 dinten saatos nampi bayaran.

MOQ

(1) 500 pcs nalika gaduh stok
(2) 20,000 -50000pcs nalika peryogi produksi massal atanapi muka kapang énggal

Plabuhan

Shanghai, Qingdao atanapi Lianyungang

Pangobatan Permukaan

Frosted, kembang bakar, layar sutera, perunggu, semprot warna, jrrd

Parameter Téknis

1 .Anti-suhu kejutan panas:> = derajat
2 .Internal-setrés (kelas): <= kelas 4
3 Kasabaran Térmal: 120 derajat
4 .Anti kagét:> = 0,7
5. Baktéri patogenik: Negatif
6. Kasabaran termal: 120 derajat

√ GRADE Dahareun: Masing jar mason didamel tina bahan kelas dahareun.Mohon kanggo neundeun tuangeun.
√ KAYU TINGGI: Tebal 4oz VERONES kendi mason anu aman-aman dina cai, tahan tahan korosi - bahan standar anu disertipikasi.
√ TAMPILAN & GAMPANG: Gaya vintage ieu, pikaresepeun, kendi jelly quilted idéal pikeun mandi hadiah.Masilkeun Kurniaan Pikir - Isip Sareng Pelestarian, Rempah, Jams, Lilin, atanapi Madu - Ngahias Sarung, Lambang, Bows, atanapi Duaan Nyipta Nikah Perkawinan Satu-of-a-Kind

Produk: kaca sagelas
Anggo: PRODUK OUR KITA AYA FDA DIPANGGIHAN sareng sadaya permukaan kontak dijamin aman. 100% BPA & bébas phthalate, henteu toksik, 100%
bocor aman, teu késang atanapi kondensasi, teu aya rasa logam atanapi rasa ganjil, pakéna sareng inum aman sareng beresih!
GAMPANG GOLEKTIKAN TANGGUNGJAWAB GOLEKTONGAN TUJUAN, bahan sareng interaksi manusa, Aladdin narékahan pikeun ngiringan NATURAL
sumberdaya, ngaleungitkeun limbah sareng ngirangan tapak karbon na
. Mangpaat: BOTTLE WITH PERSONALITY BEAUTIFUL anu ngagambarkeun kadeudeuh anjeun ka GAYA sareng GUNUNG jeung perhatian anjeun ka alam. Ieu mangrupikeun
pilihan pangsaéna pikeun solusi anu sustainable pikeun cicing HYDRATED pikeun kahirupan sapopoé, bumi, budak, dapur, hirup, olahraga sareng ruangan.







  • Saméméhna:
  • Teras: