Kaca Babel Transparan Gelombang Madu Jar sareng Tin Lid

Katerangan Singkat:

Tempat anu pas pikeun ngajaga madu alam atanapi sirop dina kaayaan anu leres. Rarancang anu saé hadé pikeun masak di dapur anjeun atanapi ngaladénan dina méja anjeun

Topup cap tutup topup cocog sareng sungut botol pikeun nyegah bocor cair. Éta aman pisan ngagunakeun. Madu jelas katingali dina botol transparan.

Wadahna jelas, janten wadah tampilan anu idéal pikeun madu anjeun.

Caps tiasa dibuka sareng ditutup lancar sareng gampang.


Jinis Produk

Produk Tag

Jar sampurna pikeun nyimpen sareng netes madu: Potongan madu anu soca sareng tutup sareng tongkat transparan pikeun netes madu, gampang nambihan madu kana inuman panas atanapi roti tanpa kotor langkung seueur perkakas sareng tanpa nyieun caket.
Madu Tetep Segar sareng Gampang Katingalina: Aya hiji lawang di gigir pikeun nyepelkeun, panci madu ieu henteu kedadéan.
Pot madu didamel tina gelas borosilikat luhur classy-Non-toksik, Tasteless, No polusi, Geulis, Transparent.9 ons kapasitas anu ageung.
Ngadamel kurnia anu saé pikeun anu gaduh bumi, anu mikaresep bumi, atanapi saha waé anu resep masak. Kaca gelas klasik anu jelas ieu mangrupikeun tambahan anu hadé pikeun dapur naon waé anu dijamin pikaresepeun.
Gampang nambahan madu kana inuman panas atanapi roti tanpa ngaganggu deui alat-alat atanapi nyababkeun ketan.
Non-toksik, bau, polusi teu saé, geulis sareng transparan. Kaséhatan héjo.
Desain transparan ngagampangkeun ningali naon anu tinggaleun dina pot.
Madu sareng nanggung desain murangkalih pikeun genah anjeun
Nyampirkeun panutup kaca tiasa sacara efektif nyegah madu lebet kana tong sampah.
Tempat anu pas pikeun ngajaga madu alam atanapi sirop dina kaayaan anu leres. Rarancang anu saé hadé pikeun masak di dapur anjeun atanapi ngaladénan di méja anjeunFlip-top cap topi cocog ku cangkang botol pikeun nyegah leakage cair. Éta aman pisan ngagunakeun. Madu jelas katingali dina botol anu transparan. Ieu jelas, janten wadah tampilan anu idéal pikeun madu anjeun.

Caps tiasa dibuka sareng ditutup lancar sareng ea







  • Saméméhna:
  • Teras: