Mason Jar Nikmat Nikah Apothecary Jars Madu Pot Botol

Katerangan Singkat:

Éta tiasa dianggo pikeun ngeusian ku tuangeun anu enak sapertos puding, permen, buah garing sareng saterasna.
Anjeun tiasa nyerat sababaraha nami berkah dina keretas sareng gulung kana botol lucu sapertos kado pikeun ngémutankeun pikiran anjeun.
Rarancang tutup gabus ngajadikeun botol kaca janten kasenian lengkep
Cocog Kanggo seueur kasempetan, Naon waé dina perkawinan, Pesta, toko buku, jsb.
Payung mini anu gampang sareng praktis, tiasa ogé Daur-ulang sareng nganggo deui.


Jinis Produk

Produk Tag

Rincian Gancang
Penanganan Bukaan: Hot Stamping Anggo Industri: Kado
Bahan Dasar: sagelas Bahan Awak: sagelas
Bahan kerah: sagelas Jenis kedap: SCREW CAP
Anggo: Susu Tempat Asal: Xuzhou
Nomer Modél: J-009 Ngaran merek: chuancheng
Dianggo Ngadu

kelir: Jelas transparan
Bahan: Botol Kaca sareng Stopper Cork
pamakean: Karajinan, Botol Kaca Mini, wadah kosmetik kosong, Botol Spice
Kado kawinan, Jars, Vials , Keukeuh Botol Candy na Vanilla Bantal Botol Kadaharan
Urang Kedah Pabrik Profesional Ngasilkeun botol anu pangsaéna di Tiongkok!
Upami anjeun aya patarosan, ulah ragu ngahubungi kuring.

Ngaran Produk rupa sagelas bumbu kaca sareng tangkal kayu sareng sendok
pamayaran T / T
matérial sagelas
percetakan Percetakan sutra
kapasitas 100ml, 280ml, 180ml, 380ml
ngaropéa ngadesain
bungkusan karton
Waktos pangiriman dina 30 poé
basa ngarawat
sertifikasi Cép






  • Saméméhna:
  • Teras: