Warta

  • Kumaha botol kaca didamel?

    Proses produksi botol kaca utami ngalebetkeun: ① Bahan préparasi pra-olahan. Numpes bahan baku bulk (pasir quartz, soda abu, batu kapur, feldspar, sareng sajabana) pikeun garing bahan baku beueus, sareng miceun bahan baku anu ngandung beusi pikeun mastikeun kualitas gelas. ② Persiapan ...
    Maca deui
  • Pickles the long-term storage or glass bottle is very suitable

    Angkat panyimpen jangka panjang atanapi botol kaca cocog pisan

    Botol acar, dina seueur pangaruh jalma sering dikuasai ku botol jajanan kampung. Baheula, lempung taneuh minangka acar acar asar, peryogina pikeun tiap kulawarga. Di jaman ayeuna, kalayan laju hirup anu gancang, acar parantos ngamimitian ngalebetkeun pasar, nuju ngetik ...
    Maca deui
  • Company news

    Warta perusahaan

    Xuzhou Chuancheng Glassware Co., LTD. mangrupikeun perusahaan korporat anu khusus dina karajinan produksi botol kaca, téknologi motong, produk kaca borosilikat tinggi. Perusahaan nganggo cai anu gampang, darat sareng angkutan udara, caket ka palabuan Lianyungang. Kami gaduh 5 otomatis p ...
    Maca deui
  • Our main production

    Produksi utama kami

    Pabrik urang ngahasilkeun langkung ti 800 jenis utama: Botol gelas botol, botol kaca jem, botol kaca acar, kecap, botol cuka, botol minyak zaitun, botol minyak, botol anggur, botol kaca inuman, botol kaca kaleng, botol furu, bumbu botol, botol anggur anggur, bot anggur kaséhatan ...
    Maca deui